NEW

Ja vad ska man säga? Allt är nytt, ingenting är som förr? Är det bra? Dåligt? Spännande? Läskigt? Jag har inte bestämt det än, allt jag vet är att allt är nytt.
Inget mer Göta, ingen mer Chippen, singel, vänner, jobbet...ja, allt!
Kanske bara att acceptera det och köra på som alla andra? Göra sig av med det dumma och bara fylla på med godsaker ❤ hårstunden tex, tack för den här möjligheten! ❤


HELGEN

Haft en skön helg hittills och än är den inte över! 💃
Torsdag blev det lång dag på salongen, sen kom Jennie förbi och vi åkte hem till mig för att snabbt göra mig i ordning!
Det fick bli Buddys! Vi åt och drack gott! Sen drog Jennie hem och jag mötte upp grabbarna och drog till Butlers en sväng! Det blev ändå en ganska lugn kväll! :) fredag blev det påskmiddag med härligt folk och sedan blev det grillning ute hos Johanna och Jonas med massa folk! Puss på er! ❤ Sen åkte jag hem och stensomna halv 9, haha!
I lördags vakna jag pigg och gla' och tog mig en sväng till min kära kusin och hennes familj! Jag gjorde barnen fina inför deras påskmiddag och myste med tvillingarna!
Sen var det hem och göra sig redo för kvällen! Det blev lite hemmafest hos David! Kul!:)
Söndag, vakna upp mellan två goa brudar och har även blivit bjuden på lyxfrulle! Får se vad söndag har att erbjuda! Hoppas ni haft en fin helg!:)


GLAD PÅSK! 🐣


SLINGOR PÅ SYSTER


👌


MIKAELA

Färga utväxt och gjorde lite slingor på Mikaela igår!:)

 


ONE DAY


OLIVIA

Slingor och lite askfärg på lindas dotter Olivia idag!!☺


OLIVIA

Gjorde fransar på Olivia igår! Längsta som bara gick!;)


LUNCH

Igår blev det lunch ute i solen med Malin! ☀


MINA FINA ❤


Don't you waste tomorrow, just because of yesterday


HELGEN


HELG

Då var denna helgen gjord! Tänker göra det kortfattat denna gången!😊

Fredag: jobbade på städet och sen direkt när jag slutat åkte jag ner till salongen för att göra fransar på Evelina!👌 Sen var det snabbt upp igen för att käka middag på Buddys med mamma, pappa, Linn, Thorsten och Ewa! Efter vi käkat drog jag och Linn hem till deras nya lägenhet (jääättefiiiin) där det bjöds på lite alkohol och sedan drog vi in till stan igen, där vi träffa massa härligt folk! Härlig fredag! ❤

Lördag: upp tidigt för att sedan åka ner till salongen och färga Johannas hår, det blev riktigt bra! Hon ville få bort lite "gula toner" och bli lite askigare! När vi var färdiga var det dags för Jossan att få fransar och vi hann även med en go fin inpackning så hennes hår blev lent å gött!
Sen var det dags att dra vidare till Evelina där det bjöds på bubbel å lite annat gott! Solen sken, fina vänner och massa skratt ❤ underbart avslut på lördagen!

Söndag: åkte jag, mamma och pappa och grejade i min lägenhet! Vi hämtade alla mina kläder, porslin osv osv! Så nu är jag nästan helt utflyttad därifrån. Efter det åkte vi hem och tog en kaffe i solen innan det var dags för mat. Sen körde pappa ner mig till Edet där jag mötte upp Evelina och Malin. Kikade film och myste!
Dock kunde jag inte sova igen...dom här jävla sömngrejerna! Om och om igen...
Ja, jag har verkligen sömnproblem...

Men idag är det ny dag, nya tag! En vecka där jag har ganska mycket inbokat, både klipp och fransar! Riktigt kul! Nu börjar min morgon med att göra fransar på härliga Annelie! Vi får se hur detta blir! Kram på er! ❤❤❤


UNDERBARA TORSDAG!

Torsdag = Filip och Fredriks podcast! 😍
Ni som gillar Håkan Hellström, lyssna på förra veckans podcast där han är med! Skön kille!

Ladda ner podcaster appen och börja lyssna! Underbart! Ungefär en timme per avsnitt och det kommer ett nytt varje vecka! Mina favoriter:
1. Filip och Fredrik
2. Hanna widell och Amanda Schulman
3. Alex Schulman och Sigge Eklund
4. Tillslut kommer någon att skratta (bla soran och massa andra komiker)

Perfekt att ha på en promenad osv osv!👌


MINI FREDAG

Idag känns det lite som mini fredag 😊
Ingen sömn inatt, dom här jädrans sömnparalyserna...någon som haft det? Googla annars (hatar det)
Idag skulle jag i alla fall göra mig lite torsdagsfin och tänkte ta en utav Mona favoritblusar (haha fan va töntigt det lät) dom funkar till allt! Jag har en i blått och en prickig!✌
På med första, men faaan ett hål under armen...ja, men då tar jag den andra, men vafaaan, hål under den armen med?! Så det sluta med en gammal skrynklig skjorta...👌
Ha en underbar torsdag allihopa! ❤


DAGENS


WWW.INSPO.NU

Riktigt grymma kläder! Kolla in vett jah!


I want someone who wants me

HAPPY


FINASTE JAG NÅGONSIN HAFT ❤


IDAG

Hunnit klippa och göra mina första fransar på kusin idag:)


MIN UTBILDNING HITTILLS

Ja, hur det känns hittills?
Det känns underbart!
Visst, det har inte gått så lång tid, men jag känner ändå att jag lärt mig mycket på den här tiden.
Jag har ett Hmm om klippandet (jag kan klippa en *frisyr* än så länge)
Färgerna hänger jag med mer och mer på, varför dom blandar just dom färgerna och när man ska ta just den färgen osv osv
Tvätta hår kan jag verkligen nu, men även det var en utmaning i början ;)
 
Jag känner att jag varit lite seg det senaste, men nu har jag energi igen och är taggad till tusen på detta! Så mycket som jag vill lära mig! Och jag älskar att ha något att brinna för! Det gäller att bara öva öva öva!
Kanske klippa lite oftare och så ska jag öva mer på lägga permanent. Jag gjorde en här nu för en stund sen och den såg rent ut sagt förjävlig ut, jag skäms! Så nu har jag bestämt mig för att bli grym på permanent! Grym på allt som har med hår att göra!

GAVIN DEGRAW

Älskade älskade Gavin Degraw! Han är en favorit just nu! Här är några favoriter! Lyssna!
 
 
Gavin DeGraw – She Holds A Key
Gavin DeGraw – Soldier
Gavin DeGraw – Not Over You
Gavin DeGraw – Run Every Time
Gavin DeGraw – Jealous Guy - Acoustic Album Version
Colbie Caillat – We Both Know
Gavin DeGraw – Spell It Out
Gavin DeGraw – We Belong Together


UNDERBARA HELG

 
God morgon!
Det är måndag och jag sitter nyduschad med en skål yoghurt och kiwi i handen och tänker på vilken fantastisk helg jag haft!
I fredags var jag som vanligt på städet och jag fick jobba i mina gamla hemtrakter (Göta) med underbara Annika. Alltid lika kul att få jobba med henne :) Fint väder var det också så det blev tom en frukost i solen!
Efter jobbet åkte jag ut till lekvall för att för första gången passa Mio själv. Jonas jobbade och Johanna skulle rida. Vi tog på oss rejält med kläder och gick ut och lekte med Maauu och Vajjen (katterna som Mio själv döpt) Och när vi varit ute gick vi in och käka lite! Självklart fick jag muta han med kaka för att han skulle äta upp, När man är med moster Julia får man göra så...;)
Sen kom Jonas och Johanna hem och jag bestämde mig för att sova över. Vi tog oss en öl, laga mat och hann även med att elda skräp, riktigt mysigt!
 
Lördag
Vaknade av att Mio satt på mig och ville kolla på Doddos (Alfons Åberg)
Ibland kan det vara ganska lätt att passa han. Det är bara att ta fram youtube så ligger han och pillar själv sen, toppen!
Sen efter frukost åkte jag hem för att städa i lägenheten innan mamma och pappa kommer hem från spanien. Sen var det in i duschen och efter det skynda sig ner till lekvall igen för att göra i ordning Johannas hår inför Lelles 25 års fest! Innan vi åkte till lelle blev det lite förfest hos Dove i Göta, riktigt kul :)
Jag var faktiskt nykter denna kväll och det var lika kul för det och underbart att inte vakna upp bakfull och full med ångest.
25 års festen var riktigt roligt. God mat, massa lekar, dans och underbara människor! Jag tycker så mycket om er <3
 
Söndag
Det blev inte mycket sömn denna helg, men det kan jag behöva känner jag. Halv 4 var jag hemma och kl 7 ringde klockan. Upp snabbt och göra sig i ordning för att sedan åka ner till Göteborg, det var dags för fransförlängingskurs.
Mellan 9-19 var utbildningen, teori på förmiddagen och sen öva på docka och modell på eftermiddagen. Fantastiskt roligt, men JÄÄÄVLAR va pilligt!!! (evelina w, hur orkar du?hihihi)
Jessica var min modell igår. Vi hade tre timmar på oss och jag hann inte ens färdigt, haha!
Men hon som höll i kursen sa att första gången är förjävligt, men sen tar det inte lång tid innan man kommer in i det.
Jag är jätteglad att jag gått denna utbildningen och nu gäller det bara att öva öva öva. Jag har nu 8 veckor på mig att göra 10 kunder och två påfyllningar, så det är bara att köra igång! :D

MEMORIES


HAHAH! Världens roligaste resa!



LIFE

Nu ska det hända grejer här! Något jag brukar säga, men det känns på riktigt denna gången! Sluta fundera och bara gör istället, blicka framåt!


VECKAN

Herregud va fort veckan har gått, det är redan onsdag kväll! Och ja, vad har jag hunnit med? Ganska mycket faktiskt. I måndags var jag som sagt i Gbg på färgkurs. I tisdags började jag morgonen med att åka till vårdcentralen i Trollhättan, men fick ingen tid och därför struntade jag i det istället. Jag åkte till salongen och var väldigt trött faktiskt vilket är riktigt tråkigt att jag är...
Vi färgade i alla fall Malins hårbotten och så hjälpte jag Anna och Linda en del.
Idag var jag på kurs med Skatteverket...inte det roligaste jag varit på, men nyttigt. Nu är jag hemma och tagit en varm dusch, morgonrocken på och tända ljus, mysigt! Jag ääälskar mitt nya hem! ❤


ÖGONGODIS


MISS YOU

Fan, idag är en sån där dag där jag hade behövt dig sippy. Du säger ingenting, du bara finns där och det är precis vad jag behöver idag! Älskade vovve ❤


MATRIX

Jaha, då har man varit på sin första kurs! Matrix färger i Gbg! Det bjöds på mat och dryck innan det var dags för kursen! Väldigt spännande måste jag säga! Dom gick igenom olika färger och från grunden. Mycket man behöver tänka på! :)
För övrigt har väl dagen inte varit den bästa! Imorgon skall jag ringa till farbror doktor och se om man kan få någon hjälp med min mage..fyfan för min jävla sjukdom!!!


HELG

Jaha, då var helgen redan över! Jag fattar inte, det går så sjukt fort! Vart tar tiden vägen?!
Igår va det 25 års fest för tokan, kul å träffa alla!❤ Började med förfest hos Lengroth och sedan drog vi till folkets hus och slutade me efterfest hos sebbe.
Nu ligger jag i soffan hos min gamle vän Erik och halvsover, lite trött hehe!😊


FREDAG

Hade ännu en underbar fredag där dagen började på städet och jag fick jobba tillsammans med Jennie. Underbart!
Efter jobbet åkte jag till mitt nya hem som nu är på ångloksgatan nere vid slussarna, vilket fantastiskt ställe!❤
Jag hade lite egen tid! Tog en go dusch, morgonrocken på och kollade 2 filmer. Tänkte ännu en gång att "idaaag, ska jag bara vara hemma!" Men så blev det inte. Vid 9 tiden kom Bella och vi tog oss ett glas vin eller två. Lite senare kom Amanda och Johanna en sväng, jättemysigt! Vid 12 tiden åkte vi in till stan och där blev det en drink eller två som Bella bjöd på, tack söta du!❤


MIN LILLA PIRAT ❤


KLIPP OCH SLING

Idag kom mamma hit och blev lite fin!😃 Klippte och gjorde lite slingor!:):)


SUMMER

Jag hoppas detta blir en fin sommar!
Mycket tid ska bli till att umgås med mina underbara vänner ❤


Don't you worry child, see heaven's got a plan for you!

Lite som jag känner nu för tiden faktiskt!


ONSDAG

Igår kom Johanna, min syster till salongen för att klippa sig och det var jag som fick äran att klippa.
Det är så kul att klippa, men herregud va mycket det är man skall tänka på. Jag är lite som en kille, kan inte göra/tänka flera saker samtidigt så det kör ihop sig ibland meeeen, GÖR OM, GÖR RÄTT!
Jag tror att jag snart skall komma in i det. Jag har än så länge fått öva på en "frisyr" att klippa, men på olika hår och det märks! Men jag tror allt att hon blev nöjd.
Efter skolan/jobbet mötte jag upp mamma i sjuntorp för att hälsa på morfar som nu bor på hem. Anna-Lisa var också där. Han hade verkligen ett jättefint rum så jag tror inte det är några problem för han att bo där.
lille morfar <3
 

EVELINA

I tisdags hann jag även med en liten mysmiddag med min underbara vän evelina och det var precis vad jag behövde. Den tjejen gör mig alltid så glad, Love u my friend
 

TISDAG

I tisdags på jobbet/skolan fick jag öva lite på min docka att rulla läggning. Alltså nästan som permanent fast med större spolar och inte att det sitter kvar lika länge utan det försvinner när du tvättar håret kan man säga.
Men oj så pilligt det var! Visst, nu hade den dockan jag öva på väldigt många olika längder på håret så det var massa hår som inte ville "rulla" med osv osv. GÖR OM, GÖR RÄTT!
Jag rulla i alla fall hela håret och sen fick håret torka. Efter det tog jag ur dom och kollade igenom varje lock hur bra dom låg osv. När jag kollat igenom allt kammade jag ur alla lockar och sedan skulle jag tuppera hela håret.
Jag fick sen i uppgift att göra en "babsan" frisyr av allt ruffs jag kammat och tupperat, det va skoj!
Tyvärr blev håret så fult så jag kan inte med att lägga upp någon bild, haha! Bättre lycka nästa gång!
 
 

cha cha bloggen

Oj, va seg jag varit här den senaste tiden, sorry! Kan tänka mig att ALLA mina läsare har suttit här dag ut och dag in och bara väntat på mig...ellleeeer?

Jaja, så blir det ibland. Jag har helt enkelt inget speciellt att skriva om dom senaste dagarna!
I måndags var det ganska lugnt på salongen :)
Jag var mest med och kikade på när mina kära kollegor klippte :)
Många frågar mig om jag tycker det är tråkigt att bara stå och titta på, men så är det verkligen inte! Alla har olika hår och olika frisyrer och det är spännande att se på hur dom går till väga. Och sen får man den där pirriga känslan i magen att, så där kan jag stå en vacker dag utan några som helst problem!

Efter jobbet/skolan åkte jag hem till min kära familj där det var lite kalas för min far som fyllde hela 56 vackra vårar. I present köpte jag en bärslåda med sex olika sorters öl i. Love u pappa!

I KEEP DANCING ON MY OWN



HELG

Ja, då var helgen över och den var lika mysig som vanligt!
Fredag som jag tidigare nämnt var underbar! Lördag kan jag erkänna att jag var ganska trött, men det var skönt att bara slappa. Jag kom på att det var första gången på riktigt riktigt länge som jag var helt själv (hatar att vara själv konstigt nog) och fasen va gött det var!
Vid 4 tiden åkte jag till Överby för att bli sminkad på make up store och sedan fick jag även köpa smink för 500 kr!
Efter det körde jag mamma och pappa till hjärtum och sedan var det hem och göra sig redo för nästa kalas! Tony fyllde 25 år! Innan kom Lollo till mig för att bli fixad i håret (blev lite fina lockar) och sen gick vi bort till Tony för lite kalas! Trevlig kväll, men väldigt trött så jag avstod från att gå med ut på krogen.

Idag har det varit riktigt mysigt! Underbart väder så passade på att åka ner till Johanna, Jonas och mio! ☀
Vi åkte fyrhjuling, lekte i skogen och drack kaffe! Underbar dag helt enkelt!
Imorgon är det dags för en vecka på salongen igen, saknar mina kollegor trots att det bara gått ett par dagar sedan vi sågs sist! Hoppas ni alla haft en underbar helg! ❤


KÄRLEK ❤

Åh, vilken underbar kväll vi hade igår! Jag är så lycklig över att jag har er!
Tack för igår! ❤
God mat, goda drinkar, massa skratt och dansa heeele kvällen! Det blev en fantastisk kväll helt enkelt, bästa på länge! ❤❤❤


FREDAG

Lyxfrulle med murran på jobbet! ☀☀