HELGEN

Helgen spenderades både i lilla Edet och Trollhättan! I fredags efter jobbet åkte jag ner till lilla Walter som nu fyllt 20 år! ❤ Det bjöds på grillat och bara hade det mysigt med alla tjejer!
Första helgen i augusti skall vi ta med henne på äventyr, spännande!
Lördags blev det upp tidigt för att jobba! Tre franskunder under dagen:)
Efter jobbet åkte jag snabbt hem och duscha å röjde undan för att sedan bjuda hit grabbarna! Erik, oliver och Addi kom på besök och sedan dök även Bella upp! Vi grillade och bara hade det gött! Dock var vi alla trötta, men som sagt, riktigt trevligt! 😊
Vid 10 tiden åkte Erik och oliver hem och Mikael kikade sedan förbi!
Det blev en go förfest helt enkelt! Spel, shottar osv osv! Och vid 1 tiden kom taxin och körde oss till lippan där vi dansa loss!!
Söndag vakna jag upp hos Adam och Bella där vi spenderade hela dagen! Vid 12 tiden tog jag och Bella oss upp ur sängen och gick och luncha i stan och avslutade med en kaffe på bryggan!
Det räckte gott och väl för oss så vi drog tillbaka hem och kollade igenom kungarna av Tylösand! Haha jag kan inte annat än älska det programmet!


HEJ HEJ! 👋

Oj oj oj, dålig uppdatering = haft fullt upp...

Nyvaken och skall strax åka till jobbet!
Att man kan vara så trött...?
Visst, om man jobbat som vanligt där man bara kör på och alltid vet vad man skall göra så blir man inte trött på samma sätt, men nu är allting nytt varje dag. Och jag har fått den här chansen, då vill man göra sitt bästa varje liten sekund. Gör jag rätt? Är det tillräckligt? Blir det bra så här? Jag hade kunnat göra bättre! Eller jag hade ju faktiskt kunnat göra så här istället, varför gjorde jag inte det?!
Typ...
ÄLSKAR att vara på Hårstunden, men både kropp och hjärna är helt slut nu.
På onsdag skall jag på nån slags massage och nästa måndag och tisdag är jag ledig! 😊