MONDAY MORNING

God morgon mina kära vänner, hoppas ni haft en lika mysig helg som jag!
Min helg bestod av fredagsgrillning med mor, far och jossan. Och i lördags åkte jag på roadtrip med Karolina.
Det blev en sväng till uddeWalla! Kulglass, sol och massa prat. Sen hann vi med en sväng till stugan för att kolla hur fin den blivit efter vi renoverat den.
Eftermiddagen spenderades på våran altan. Podcast, sol och bara hängde, underbart! Efter det åkte vi hem till karolina, delade på en flaska vin och drog sen ut å dansa hele kvällen! Den tjejen gillar jag starkt! <3
 
I söndags träffade jag walle en sväng! Först gjorde hon fransar på moster, sen mötte vi upp Linn och åkte hem till mig för ännu en eftermiddag på altanen. 
 
Idag är det redan måndag och den började väldigt mysigt! Anna, Johanna och Malin är iväg på frisörbåten så jag och Linda är själva idag så vi "festa till" det med med en mysfrukost! Gröt och ägg!
Senare idag kommer mamma och ska bli snygg! Ha en bra dag alla

WORLDS GREATEST


DAGENS ARBETE

Idag har jag haft Lollo som kund! Klippte och slinga henne idag och ja, vad ska jag säga! Det tog tid! Men det känns som jag börjar komma in i klippningen lite nu. Vågar lite mer! Känns bra helt enkelt! Tufft, men det går sakta men säkert framåt :)
Imorgon kommer en kund, herrklippning! Ska bli spännande!


JUST NU

Lyxfrulle med Malin! Flingor, yoghurt å cocio dryck! 👌


MIO 💕



WWW.INSPO.NU

Idag har min kära vän Linda ett år att fira för hennes hemsida inspo.nu!
Ni som inte varit inne och kollat missar så sjukt snygga kläder, skor, kepsar osv osv! Kolla in!!!


BRAIDS

Detta är något jag skall bli riktigt grym på, eller försöka i alla fall! 😊


HEJ MOTIVATIONEN

Åh vad jag älskar min nya altan här på ångloksgatan! Är nu hemkommen från dagens praktik/arbete och jag fick tom sluta lite tidigare så jag passade på att sola på salongen! 😉
Nu sitter jag här i solen på altanen och det är hur gött och varmt som helst! Behöver inga varma kläder! Våren är på väg! ☀
Väntar på min vän bjärkefors, vi ska ta en sväng runt slussarna om en liten stund! Sugen nu, sugen och taggad på allt! 😃 Hej livet, jag har saknat dig! ❤


PAGE

åh, härliga goa fina frisyr! Jag älskar den! 

MÅNDAG MORGON

God morgon mina kära vänner! Hoppas ni haft en fin morgon hittills :)
Sitter nu på salongen tillsammans med Anna och det är bara vi två än så länge, mysigt ! :)
En ganska lugn dag så jag passar på att fixa lite med min inlämning med fransarna och kollar lite bra frisörsidor. Det finns en hel del bra tips som man kan ha användning av! Snart skall jag iväg på synundersökning så jag får fixat nya glas på brillorna, kan behövas!
 
Jag har även fått hem mina förstoringsbrillor till att göra fransar, riktigt kul! Så är det någon som är intresserad av att göra fransar 500 kr, hör av er till mig på 0735551871

Bra helg! Fredag spenderade jag kvällen med Evelina och Wiveca! Mat och mys!
Lördag morgon drog jag och Evelina till gymmet och körde som aldrig förr, sen blev det en rejäl frukost hemma hos eve.

Igår kväll var jag i Maries och Joels lya! Jättefin! (avundsjuk)
Träffa massa härligt folk och sen drog vi till Butlers en sväng!
Idag vakna jag upp och är helt jävla död i hela kroppen. Jag kan inte röra mig!!! Sån träningsvärk!!! Aaaaaj!!!


I WILL LOVE YOU FOR A THOUSAND YEARS 🌺


🎓👊

Riktigt härlig dag idag måste jag säga!
Härligt väder, underbara kollegor och underbara vänner!
Dagen började med att jag försov mig och där med missade jag dagens promenad (nya tag i morgon!)
Gjorde mig som vanligt i ordning för att sedan dra ner till salongen och det var Linda och Malin som jobbade idag. Vi hann med en kopp kaffe innan det var dags för jobb och sedan hade vi lite genomgång osv osv!
Senare under dagen kom min underbara nisuala på besök! Vi gjorde en go fin inpackning på henne där jag skämde bort henne rejält! Hårmassage, te, tidningar, tända ljus osv osv! 😏
Sen slutade det med att hon fick en fin "jobbfläta"
När Jennie åkt till jobbet kom Linn spontant och hälsa på, riktigt kul! Jag klippte hennes hår och ja, det var svårt...mycket att lära sig och tänka på! Så jag tänkte att jag skall vara med och kolla mycket imorgon och fräscha upp minnet lite av vad jag fått lära mig.
Men det är bara att kämpa på!
Varje dag är en utmaning och är aldrig densamma längre och det gillar jag!
Bara att få välja kläder på morgonen är kul! Nya människor varje dag, lär mig hur mycket nytt som helst, nya utmaningar osv osv! Älskar det!
På lördag skall vi färga linns hår! 😃
Nu skall jag sova, jag somnar snart sittandes! Natti! ❤


HOME


TACOPAJ

 

TISDAG

Oj, känns som man hunnit med väldigt mycket idag! Både kropp och hjärna!
Dagen började tidigt med en morgonpromenad runt slussarna med mamma. Hur härligt som helst! Lagom kallt, musik i öronen och solen är framme!
Sen var det hem och duscha för att sedan dra sig ner till salongen. Den började ganska lugnt, lite småprat och mys :) Sedan färgade jag Malins hår(botten) och det blev fint! Inte sån jätte skillnad, men fint :)
 
Vid 12 tiden kom Hannah på besök och det var dags att göra ett rejält röj med hennes hår. Både jag och hon hade planerat att bara göra lite ljusa slingor för att fräscha upp det, men det slutade med att vi färgade hela hennes hår! Hon hade inte färgat håret på ungefär ett år så hon hade en ganska så rejäl utväxt, men hon hade också använt blondspray ett antal gånger vilket gjorde att hon fick ännu en färg som var lite ljusare än hennes hårbotten och till sist väldigt ljus i topparna. Så resultatet slutade med att hon blev väldigt naturlig och fick en lite kallare färg och hon blev SUPERSNYGG! Naturligt, fräscht och mycket jämnare i färgen. Synd att jag inte fick ta en bild framifrån så man ser hennes vackra ansikte!
Jag är i alla fall jättenöjd med dagens arbete! Tufft, men kul :)
Jag fick även för första gången öva på att klippa raklugg och det gick ganska bra, Så nu ska Hannah komma in lite då och då så jag kan få öva på henne.
 
Ja, lite sammanfattning om dagen:
Jag har kommit på att jag är SÄMST på att göra/tänka flera saker samtidigt och har svårt att ta in saker när jag håller på med något annat.
Jag har även kommit på att det finns så många olika sätt att utföra arbetet på. Varje frisör utför oftast på helt olika sätt så ibland kan jag bli lite förvirrad, men det är samtidigt bra att man får prova sig fram.
Och slutligen, jag älskar känslan när man är riktigt nöjd med sitt arbete man gjort och jag hoppas att Hannah är lika nöjd som jag :):):)
 
Nu är jag hemma och har gjort mat till mig och mor&far, GI Tacopaj! Hoppas ni alla har haft en bra dag <3
 
 
 

TATUERING

Är så jädrans sugen på att tatuera mig nu! Har funderat över min tatuering ett par år nu och känner mig redo att göra den! :-) skall bara hitta mina guldbyxor först...
Och är också så sjukt sugen på att resa! Åka iväg med nån en månad eller två å bara leva livet! Hade varit så sjukt kul! En dag kanske det blir så! 💃


SÖNDAG

God morgon!
Klockan är nu 16.10 och jag har helt ärligt inte gått upp än! Solen skiner, alla lägger upp fina soliga bilder på instagram och här ligger jag och sover! Men jag tror att det är precis vad jag behövde idag! Inte göra ett skit! ;)
Det har varit mycket nu det sista och det är hur kul som helst, men jag kan erkänna att det är skönt med en paus! Dock känner jag mig inte alls utvilad, jag blir bara tröttare känner jag (precis så här har jag gjort i två år typ och det avskyr jag att känna) men det är snart dags för en promenad! Skönt! Hade gärna velat ta en kaffe på strandis också! Får se vilka jag kan få mig mig!;)

Igår var vi hemma hos Bella å hade det riktigt trevligt! Vi drack vin och prata om allt vi missat! Senare under kvällen drog vi till Kim där grabbarna var! Jag försökte övertala honom att flytta så jag kan ta den grymt fina lägenheten, men han lät inte så sugen på det! ;)
När alla skulle dra ut, drog jag och Karolina till subway å köpte en macka! Bra avslut på kvällen, haha!;)


LÖRDAG

Shoppat idag med mamma och nu är det dags att träffa ett gäng tjejer från HR! 💃


FREDAG

Bästa fredagen på länge! Jag har inte skrattat så mycket på länge!!
Dagen började på städet och fick jobba med Marie! Sol, mycket snack och väldigt mycket skratt! Perfekt start på dagen! Efter jobbet åkte jag hem och duscha snabbt och mötte sedan upp Evelina och Linn på strandis! Vi tog en öl i solen och lite senare kom Hannah ❤ bra avslut på kvällen! 😊


TORSDAG

Klippte och färga Madde :)


UNDERBARA VÄN

Har tom hunnit med årets första fika på strandis idag med Karolina! Underbar vän det där! ❤


SOMEDAY YOU'LL SEE THE REASON WHY THERE'S GOOD IN GOODBYE.

😊


SOFIA

Så har redan nästan hela denna arbetsdagen gått! Herregud, va fort det gått idag!
Idag har Sofia varit på besök! Vi klippte och gjorde lite slingor! Fräscha upp det helt enkelt nu till det fina vår vädret! ☀
Självklart glömde jag en före bild, men tog en efter i alla fall!


JAG KOMMER ÄLSKA NÄR JORDEN GÅTT UNDER

För jag tänker aldrig dö, nej
Det kommer aldrig va över för mig


TILDE

Söta fina goa unge! ❤


MEMORIES

Ligger just nu "hemma" eller vad man nu skall kalla det och ja det känns faktiskt lite som förr...vänner på tvn och har min lille goe fine simba bredvid mig. Dock bara ett öga kvar (sippy...🙊) och han luktar fortfarande Göta...åh fina fina Göta 😔 alltid samma dröm, göta...Chippen...Göta...Chippen...
Fan, visst han var en hund! Men det är så fruktansvärt jobbigt att vara utan honom... Allt har gått så fort! Hänger inte med... Men det är bara att gilla läget och köra på och gå vidare!
Jag känner mig sugen på att göra saker igen och den känslan älskar jag!
Men som sagt, Göta och Chippen hade inte suttit fel ikväll ❤ ha en fin kväll alla!


JAG KAN BRÄNNA DIG SOM DU ALDRIG BRÄNT DIG


DAGENS

Idag har jag hunnit med två kunder!
Bella och Ellen var på besök! Båda ville bli lite ljusare och klippa sig 😊 det kändes bra att ha fullt upp hela dagen!


MYS "SÖNDAG"

Blev en riktigt härlig dag igår! Vakna upp hos Eva och vi åt frukost och prata om allt mellan himmel och jord på hennes goe fine balkong! Efter det åkte jag upp till trollis och mötte upp Evelina, Angelica och Hanna! Det blev picknick vid gamle Dahl i solen, riktigt mysigt!
Sen åkte jag och Walle hem till henne och spela super Mario...jävlar va kass jag va på det...sen blev det ännu mera käk, haha! Lagade tacos och bara myste! Love u ❤


😳